Posted on Hozzászólás most!

Szakmai hétvégén jártunk

Igen, évente egyszer nekünk is van lehetőségünk erre.

Mégpedig egy Németországi beszállítónknál, ahol 2 napon keresztül találkozhatunk a gyártókkal. Ez az év is nagyon sikeres volt számunkra, sok infót gyűjtöttünk, jót és rosszat egyaránt.

Találkoztunk új technikával, amit kipróbálunk és bemutatjuk a közeljövőben.

Ami nekem személy szerint feltűnt, hogy kevés fiatal érdeklődő, de ennek vannak magyarázatai. Leginkább az online vásárlások lehetőségeinek tárháza.

De! Itt személyesen felteheted a kérdéseidet, érdeklődhetsz bármiről, nagyon közvetlen mindenki.Örülnek, amikor ismerős arcokkal találkoznak. Olyan ez mint egy család!

Posted on Hozzászólás most!

Tanfolyamok, Workshopok

Eldöntöttük Mónival, hogy újraindítjuk a kis workshopokat és beütemezünk egy nagy tiffany tanfolyamot is. Minden szombatra jutott egy. Természetesen a nagy az továbbra is marad két teljes napos. Erre 2 egymás után következő pénteket jelöltünk meg. Az időpontokat a Tanfolyamok fül alatt találjátok, jelentkezzetek.

Posted on Hozzászólás most!

Castalot formakészítő por

Többen keresték ezt az anyagot, amiből saját tervezésű formákat és ötleteket lehet készíteni és megvalósítani. Amikor megérkezett egy nagyon kedves vásárlónkkal készítettük mi is egy kis bemutató darabot. Nem is mi lennénk ha nem próbálnánk ki. És így sokkal többet tudunk mondani róla és használati útmutatót is fordítottunk.