Posted on Hozzászólás most!

2 évesek lettünk

…hihetetlen számunkra is, hogy 2 éves az Üvegmindenség. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a bizalmat, biztatást. Nagyon sok kedvességet és szeretetet kapunk tőletek, amit igyekszünk mi is viszonozni. Bizonyára tudjátok, hogy nekünk nagyon fontos a szakértelem, ezért sokat kísérletezünk és tanulunk a munkáinkból. Így most mi is megmutatjuk egy-egy saját alkotásunkat : a lámpa Móni műve, a világító falikép pedig a Julcsié- valójában mind a kettőt együtt készítettük.

Boldog másodikat Nekünk!

Posted on Hozzászólás most!

November a fehér hónapunk lett

Folytatjuk a színes hónapokat. November a fehér színé. Már volt egy fusingformás kis montázs, most a tiffany illetve díszüvegezés, ólomüvegezéshez használható fehér üvegeinket mutatjuk be. Természetesen van közöttük olyan is amelyiket lehet olvasztani, de most előtérbe kerülnek a tiffany üvegek. Lehet is kezdeni a hóember gyártást 🙂

Posted on Hozzászólás most!

Tiffany lámpa

Néha nálunk is előfordulnak kész termékek. Természetesen a karácsonyi időszak előtt az angyalkák a befutók. Most viszont egy 30 cm-es gyönyörű lámpa is itt van. A talpa is minőségi bronz talp, nem holmi spiáter. Karácsonyi ajándéknak szerintünk tökéletes.

Posted on Hozzászólás most!

Micro Fusing box Akció

Gondoltunk egy merészet és November utolsó napjáig 24 %-os akciót hirdettünk meg a Fusing Boxokra. A 24 % a lassan közeledő 2 éves, azaz 24 hónapos évfordulónk apropójából született. Ami még ráadás az az, hogy amennyiben van már boxod de nem tudod vagy nem mered használni, Móni az eddigi óradíjából 24 % kedvezménnyel eligazít.

Lassan közeleg a Karácsony, ajándékba is vihettek szeretteiteknek.

Posted on Hozzászólás most!

Mindenszentek és Halottak napja

Nagyon sokat gondolkodtunk, hogy egyáltalán foglalkozzunk ezzel a témával. Aztán Mónival eldöntöttük, hogy igen, kell foglalkozni vele. Nem a szomorúságot akarjuk idézni, hanem a sok szép emléket amit egy elvesztett személyhez kötünk.

Gondoljunk sokat rájuk, ne felejtsük el őket. És gyújtsunk gyertyát az emlékükre.

Posted on Hozzászólás most!

Derékszög üvegvágáshoz

Készítettünk egy rövid videót az üveges derékszög helyes használatáról. Valójában azért készült, mert sokan nem is tudják hogy létezik ilyen kis szerszám. Pedig nagyon hasznos tud lenni.Ez a típus három méretben kapható és azért került most terítékre, mert barna-borostyán hónapot írunk 🙂

Ha érdekel benneteket, látogassatok be és megnézhetitek személyesen is.