Posted on Hozzászólás most!

Szakmai hétvégén jártunk

Igen, évente egyszer nekünk is van lehetőségünk erre.

Mégpedig egy Németországi beszállítónknál, ahol 2 napon keresztül találkozhatunk a gyártókkal. Ez az év is nagyon sikeres volt számunkra, sok infót gyűjtöttünk, jót és rosszat egyaránt.

Találkoztunk új technikával, amit kipróbálunk és bemutatjuk a közeljövőben.

Ami nekem személy szerint feltűnt, hogy kevés fiatal érdeklődő, de ennek vannak magyarázatai. Leginkább az online vásárlások lehetőségeinek tárháza.

De! Itt személyesen felteheted a kérdéseidet, érdeklődhetsz bármiről, nagyon közvetlen mindenki.Örülnek, amikor ismerős arcokkal találkoznak. Olyan ez mint egy család!

Posted on Hozzászólás most!

Barokk üveg rejtelmei

Sikerült megint hozzájutni egy csodálatos raktárkészlethez. És láss csodát, közte volt ez a gyönyörű barokk üveg is. Azok akik nemrégen kezdték a szakmát, valószínű új információ, de ezek az üvegek nagyon nagy színskálában léteztek, mindaddig, amíg a Spectrum üveggyár be nem zárt. Egy pár színt most is gyártanak, de töredéke a régi csodálatos skálának.

Na pontosan ezért keresünk régi raktárakat, elfekvő készleteket. Jelenleg is vannak olyan színek, amelyeket már évek óta nem gyártják. Ha kíváncsiak vagytok, gyertek be, keresgéljetek.

Posted on Hozzászólás most!

Egy kis visszajelzés

Nagyon jól esik amikor valakitől visszajelzést kapunk. Így volt ez egy nemrégen lezajlott esemény után is, hálásak vagyunk érte.

Idézünk Tőle :

A hagyományos üvegfestést tanultam Kata Simon jóvoltából és a Glass & Classics Kft közreműködésével, még február végén.

Nagyon hálás vagyok, hogy lehetőségem volt tanulni egy önzetlen, elismert művésztől, az üzletbe/műhelybe pedig minden alkalommal öröm belépni! ❤ Ezek az első próbélkozások.

Posted on Hozzászólás most!

Még mindig a sablonok

Tudjuk manapság mindent le lehet a világhálótól tölteni és ezt mi is így szoktuk néha

De! Ezekbe a könyvekbe benne van a méretarányos sablon és képes magyarázat is. Megéri a saját időnket a neten turkálással, aztán letöltéssel-rajzolással tölteni, mikor ezekben minden készen benne van ?

És az ára sem lehet kifogás, igen kedvezőek.

Nagyon sok került hozzánk, gyertek be, keresgéljetek.