Posted on Hozzászólás most!

Muranoból érkezett a legújabb szállítmány

Nincs pihenés, folyamatosan gondoskodunk az utánpótlásról. Most Muranoból érkezett igen sok szépség : rudak, üveglapok, millefiori és aventurinok. Egy pár fotót mutatok, de persze sokkal több érkezett.

Akinek nem tiszta, ez COE 104- es együtthatójú üveg, melyet más néven Morettinek is neveznek.

Posted on Hozzászólás most!

Micro Fusing box Akció

Gondoltunk egy merészet és November utolsó napjáig 24 %-os akciót hirdettünk meg a Fusing Boxokra. A 24 % a lassan közeledő 2 éves, azaz 24 hónapos évfordulónk apropójából született. Ami még ráadás az az, hogy amennyiben van már boxod de nem tudod vagy nem mered használni, Móni az eddigi óradíjából 24 % kedvezménnyel eligazít.

Lassan közeleg a Karácsony, ajándékba is vihettek szeretteiteknek.

Posted on Hozzászólás most!

Tanfolyamok, Workshopok

Eldöntöttük Mónival, hogy újraindítjuk a kis workshopokat és beütemezünk egy nagy tiffany tanfolyamot is. Minden szombatra jutott egy. Természetesen a nagy az továbbra is marad két teljes napos. Erre 2 egymás után következő pénteket jelöltünk meg. Az időpontokat a Tanfolyamok fül alatt találjátok, jelentkezzetek.

Posted on Hozzászólás most!

Üvegékszer workshop

Újabb alkalom lesz Március 7- én üvegékszert készíteni, illetve kipróbálni az üvegolvasztást. Ez alkalommal Murano- i üveggel fogunk dolgozni. 12 éves kor fölötti gyerekek is jöhetnek, akár nőnapra is készülhet valami szépség. Pár fotót mellékelünk, hogyan szokott zajlani és a végeredményt is láthatjátok.Jelentkezzetek be, mert a helyek korlátozottak és gyorsan telnek.